Over BedBadBeuningen

Over BedBadBeuningen

Welkom bij BedBadBeuningen!

BedBadBeuningen ligt in het oeverwallengebied van Beuningen (Gelderland), landelijk en tussen het land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen! De twee accommodaties van BedBadBeuningen, bevinden zich in het vrijstaande bijgebouw bij de woning, temidden van een boomgaard met pruimenbomen. In de nabijheid is een boomgaard waar peren geteeld worden. Kortom: BedBadBeuningen bevindt zich midden in een actieve agrarische omgeving!

BedBadBeuningen biedt een logiesfunctie. Wij gaan daarbij uit van het principe: wij bieden u een mooie accommodatie waarbij u geniet van de omgeving en vrijheid, u verzorgt zelf op een door u te bepalen tijdstip uw ontbijt, lunch en/of diner. Uw accommodatie is er in ruime mate op ingericht! Van uw eten, omgeving en rust kunt u genieten op het terras wat zich bij ingang bevindt.

De vakantiewoningen liggen ideaal ten opzichte van het fietsnetwerk, fietsroutes en fietsknooppunten. Ook voor mountainbikers zijn er in de nabije omgeving veel mogelijkheden. In de bossen zijn mooie mountainbike routes te vinden.
Wandelroutes zijn er ruim voldoende; ook trekt jaarlijks de nijmeegse wandelvierdaagse door het centrum van Beuningen. Ruim 40.000 wandelaars “bezoeken” dan onze mooie omgeving.
Ideaal voor ontspanning, vakantie in eigen land, een weekend of midweek weg. Uw voordeel van het boeken van een vakantieappartement bij BedBadBeuningen is dat u zelf (op basis van beschikbaarheid) uw aankomstdag en duur van uw verblijf kunt bepalen.

De accommodaties zijn geschikt voor 1 tot en met 4 personen. Een reservering is mogelijk vanaf twee nachten.
Nadere informatie treft u aan onder “accommodaties”.

Wij hopen u te mogen verwelkomen en wensen u een mooi verblijf toe!

Met vriendelijke groet,
Kind regards,
Mit freundlichen Grüßen,

Paul ten Haaf

Card image
Tip!

BedBadBeuningen biedt haar accommodatie ook voor kortere bijeenkomsten of vergaderingen.
Contact